Kaffe och glädjekickar!

Examensceremonin närmar sig med stormsteg och mina år på Strategisk kommunikation- Digitala medier börjar lida mot sitt slut. Just nu är det många bollar i luften så det är tur att jag gillar kaffe och får glädjekickar av det jag gör!

Jag och två vänner håller på att förberedda oss inför finalen på Social media showoff, en tävling som Skånemejeriet har anordnat. Tävlingen går ut på att vi ska skapa en digital mötesplats och bygga relationer med Skånemejeriets unga konsumenter i sociala medier. Förra veckan bestod av nätverksträffar, brainstorming, möten och mycket skratt. Sociala medier är en stor del av vår utbildning. Den kunskapen hade vi nytta av när vi utvecklade vårt bidrag till tävlingen. Jag tycker att det är roligt när företagen ser möjligheterna som öppnas upp med digitala kommunikationskanaler och bjuder in oss i sitt arbete.

Sista terminen på utbildningen avslutas med en kandidatuppsats. Jag och min uppsatspartner vill undersöka hur lantbrukare använder sig av sociala medier för att marknadsföra sig, vi vill också se om användningen skiljer sig mellan ekologiska och konventionella lantbrukare. Utöver kandidatuppsatsen jobbar jag som projektledare för ett event som vi ska arrangera i maj. På eventet kommer Nerds of Sweden att prata om digital marknadsföring därefter inviger vi sommaren med god mat och dryck på Comfort Hotel Nouveau´s terrass.

1525063_434915819988634_607832157_n

Bild från Young in Business nätverksträff  förra veckan.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt