JULLOV!

Lämnade precis in min sista uppsats och kan glatt meddela att jag har överlevt min första finals week!! Svårighetsgraden på tentorna har varit varierande. Vissa har varit helt ok medan andra har varit som rysk roulette med enbart kulor. Är väldigt glad att jag ansökte om Accommodations vilket betydde att jag fick en extra timma till varje tenta.

IMG_3834

Just nu sitter jag i foajén och ska snart åka till flygplatsen och hämta upp en av mina bästa vänner som har bott i Mexico en tid. Sedan flyger vi hem till Sverige samtidigt på söndag. Jag ska ta med henne på basket ikväll och se Celtics spela för första gången och imorgon ska vi på balett och se Nötknäpparen.

Måste även tillägga att för två veckor sedan bestämde vi oss för att gå till Swedish Yuletid anordnat av SWEA Boston där de hade bl.a. ett jättefint luciatåg, LUSSEBULLAR och massa andra svenska jultillbehör som de sålde. Det var ett ganska härligt avbrott mitt i tentaplugget. De firar ju inte Lucia här men både Hanna och jag har kommit fram till att det är något som vi verkligen uppskattar som en svensk jultradition.

IMG_3696

Nu ska jag njuta av ett välförtjänt jullov och jag ska även njuta av min allra sista dag som 25-åring!

Vill även passa på att hänvisa till ett tidigare inlägg jag skrev om att hitta bostad i Lund.  Antagningsbeskedet har ju kommit nu och till er som ännu inte hittat bostad – var lugna, det löser sig!

God jul på er alla!

Om lindalo

Jag flyttade till Lund VT-11 för att börja studera på juristprogrammet. Jag är uppvuxen i Göteborg men valde bort min hemstad då jag ville uppleva hur var att studera i en riktig studentstad. Tiden flyger förbi och jag är redan inne på fjärde året. Under min studietid har jag hunnit med att bo i korridor, jobba och vara förman på Lunds nation och engagerat mig i Fakultetsambassadörerna. Jag har även arbetat extra på en advokatbyrå och varit studentambassadör, mentor och privatlärare. Just nu ser jag fram emot min första Lundakarneval och ett utbytesår till hösten på Suffolk University Law School i Boston.
Det här inlägget postades i Studentliv, Studera utomlands och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt