Julkänslor i Californien?

Nej, julkänslor är det inte gott om här inte! Kände mig lite julig på första advent när jag åt lussekatt och drack julmust (one word: IKEA!), men för det mesta går jag runt och undrar när denna sommar (om än lite kall) ska ta slut. Ovanligt att inte behöva ha jacka i december och kul att uppleva ett anorlunda klimat! Var med om en jordbävning förra veckan också!! Som många andra meteorologer tycker jag att det är väldigt spännande med “extrema” naturfenomen och är nu väldigt glad över att ha upplevt min första jordbävning. Bör väl också tillägga att det var en svag en och mig veterligen kom, som tur är, ingen till skada. På tal om väder osv, är det nu “storm” här i California, men denna “storm” verkar mest innebära extremt mycket nederbörd och till följd översvämning i mitt hus.

Ikväll ska alla utbytestudenter här på UC Santa Cruz trotsa regnet och ha hejdå-party i form av pubrunda. Terminen lider mot sitt slut och för en del innebär det återvändo till sina hemländer. Tråkigt, men de flesta bor i Europa så det är ju ganska lätt att hälsa på i framtiden! Själv kommer jag stanna i Santa Cruz över jul & nyår, och får besök av min syster, ser fram emot det!

Precis som Linda skrev i ett tidigare inlägg är ju en av fördelarna med utbyte att en kan resa! Sedan sist har jag hunnit åka runt en del till och här kommer lite bilder från mina senaste utflykter. Har också hunnit fira amerikansk Thanksgiving med en vän och hennes familj, supermysig helg med mycket god mat! (Ja, jag pluggar också, det lovar jag!)

Yosemite! CIMG5836 CIMG5840

Thanksgiving i Oakland!CIMG5898 CIMG5884

Big Sur!CIMG5948 CIMG5989

Vill du också åka ut som utbytesstudent via Lunds universitet?
Läs mer om hur det funkar här!

Det här inlägget postades i Studentliv, Studera utomlands. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt