Himla fin torsdag!

Jag läser meteorologprogrammet och jag och mina kursare var på besök på SMHI-kontoret i Malmö i torsdags. De anställda där höll föreläsningar för oss hela dagen och vi lärde oss MASSOR om modeller, väderprognoser och hur en jobbar som prognosmeteorolog. Det var väldigt inspirerande; jag vill börja jobba NU!

Vi fick också lyssna till en av de tre dagliga väderkonferenser som landets SMHI-kontor har tillsammans med SVT, TV4 och försvarsmakten. Då får alla anställda kommentera väderprognosen och ge input från sina delar av landet.

IMAG0940 (2)

När vi var klara hos SMHI åkte jag direkt till en festlokal i Lund. Där skulle min karnevalssektion, Barnevalen, ha sittning senare på kvällen. Jag är med i sexmästeriet(sexet), vilket är den grupp som lagar mat till de som jobbar i vår sektion så därför stod vi för matlagning under denna sittning. Det var första gången vi jobbade tillsammans och det var hur kul som helst. Tur var väl det, 22 kvällar mellan 13 april och 16 maj kommer vi laga mat tillsammans!

IMAG0941 (2)

IMAG0948 (2)

IMAG0946 (2)

IMAG0949 (2)

Resten av veckan har varit väldigt fin den med. Jag och en vän hade en tidig födelsedagsfest i fredags på Helsingkrona nations Schlagernatt-klubb. Jag älskar att kunna sjunga med i alla låtar och dansa massa fuldans!

-Nellie

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt