Glimtar av studentlivet

Även om de flesta av er redan vet om detta (hoppas jag) så tåls det att nämnas ännu en gång; Att studentlivet blir vad du gör det till!
Visst kommer det intensiva perioder och visst får man ångest och är stressad ibland. MEN- det är egentligen bara en liten del av vad man får uppleva.

Något jag ublogg00ndrade mycket över innan jag själv påbörjade mina studier var om jag skulle hinna träna (och andra saker med förstås…) ja, helt enkelt om jag skulle ha ett nuvarande liv under tiden som jag försöker skapa mitt framtida liv och om det skulle vara värt att ge upp mitt dåtida liv; Haha jag skrattar ju lite åt mig själv nu såhär i efterhand. DET ÄR VÄL KLART EN HINNER ÄGNA SIG ÅT DET MAN TYCKER OM!! Även om det kanske inte känns som det alla gånger när jag hellre städar varenda millimeter av min lägenhet istället för att plugga eller när jag kan ligga i soffan i två timmar fast dem känns som 5 minuter, samtidigt som jag trots att jag är en pluggis ändå stirrar på stolen som jag borde sitta på istället…

blogg2

Middagar på vardagar med gott sällskap!!

Visst är det så att man ibland får prioritera och under en tentavecka tränar jag lite mindre än vanligt, träffar mina vänner mindre än vanligt och sitter på samma stol mer än vablogg01nligt, MEN även då hinner jag göra lite av allt det jag tycker om.
Det jag egentligen vill ha sagt med detta improviserade och något blogg-torkiga inlägg sittandes med solen i ögonen och försöker multitaska (Något vi studenter är orimligt duktiga på att göra) är att studier faktiskt ger dig mer frihet än om du skulle jobba! Som jag sagt i ett tidigare inlägg- du är din egna boss.

Jag tänkte inte skriva så mycket utan istället dela med mig av massa bilder som är ett axplock av vad jag gör när jag inte pluggar 🙂 -För i slutändan säger faktiskt en bild mer än tusen ord och eftersom jag har mer än en bild säger ju detta inlägg mer än flera tusen ord…typ (Jag har inte tagit med all tid framför serier men det kan ni ju räkna ut också händer)blogg3blogg1blogg4blogg5blogg6blogg7blogg8

Sammanfattningsvis vill jag bara säga att även om universitetsstudier verkar skrämmande och jobbigt och att studentlivet kan kännas lite svårbalanserat ibland, att när du väl har lärt dig hantera det och vet hur man tar tjuren i hornen när det väl gäller så får du det bästa av alla världar, och att det är bara du som bestämmer hur MYCKET du ska göra av allt du faktiskt hinner och kan göra 🙂

TREVLIG HELG!
KRAM och ta hand om er!

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt