“Ett rikt studentliv sägs det”

Hej kära läsare och god morgon!

Dagens inlägg tänkte jag ägna åt att spegla mina senaste veckor i ett vårigt Lund.

Förutom förstklassig utbildning och oändligt mycket kunskap så erbjuder ju Lund också på ett oerhört rikt studentliv (vilket ni säkert redan har förstått). Något som jag verkligen rekommenderar att man som student skall utnyttja till fullo. Vart man än befinner sig, vilken nation man än tillhör eller vilken förening man än valt så anordnas det roliga saker. -Av studenter – för studenter!!

Den senaste tiden har jag minst sagt maxat lund i eventväg och jag låter kommande bildserie ge er en inblick i vad man kan pyssla med de stunder som man inte läser rättsfall eller är på föreläsning.

Vårbal med Lunds Akademiska Ryttarsällskap & Lunds Akademiska Officersällskap. (med en självklar bakgrund)

Är man bästisar så är det helt okej att matcha balklänningar. Likaså att färgkoordinera med universitetshuset!

Från fördrinken på AF-borgens tak, här tillsammans med en specialistofficer från LAOS.

Lek och skoj i monumentumparken som ligger i norra Lund 🙂 Här hade vi “kavallerikrocket” och kanonskjutning. Wow

Lyckades knipa en plats på front row under finalen av “Dragons at the University”. En tävling med samma koncept som draknästet (ni känner säkert till den serien?) Om inte så är det en tävling för entreprenörer där en jurry/drakarna får investera i deras ideér. Ruskigt spännande!!

Fina fina UB i ett hav av blommor och så en annan fotande ub-älskare. Inget event i sig men absolut värt att stanna upp en sekund och njuta av vår allas Hogwards!

Vi gick på spex en söndagskväll – Toddyspexarna satte upp “Drottningen av Saba”. Perfekt aktivitet en söndag!

Full aktivitet utanför högkvarteret AF

Kl 08:00 en torsdag på “EC” ekonomihögskolan – Nordea höll en frukostföreläsning. Perfekt för oss studenter – gratis frulle & bra info inför kommande karriär

CV-fotografering, viktigt att hålla meriterna färska och bilderna likaså

Balhelgen avslutades med en sk. “lunch”, detta året hade Malmö Nation fixat Günther till borgen. Vilken grej!! (man äter alltså inte lunch utan det är en dagsfest dagtid dagen efter själva balen)

 

Ibland får man lyxa lite också – havregrynsgröt är gott – men våfflor ännu godare!!

Puuhh vilken bildbomb det blev men hoppas att ni läsare uppskattade att få en inblick i vad man kan ägna sig åt när man inte studerar. Viktigt att poängtera är dock att man tyvärr inte alltid kan göra allt även om man vill. Det är inte fel att tacka nej ibland – för man kan ju inte vara med på allt… 🙂

Vi hörs kära ni! Och skicka gärna iväg en kommentar samt er ansökan till #förstahandsvalet innan den 18:e april!!

Kram Kristin

 

Det här inlägget postades i Ideellt engagemang, Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt