En sväng om Sigtuna och sen vidare

I måndags skulle jag flyga till Los Angeles och påbörja mitt utbytesår i USA, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Tyvärr hade planet hål i bränsletanken (låter sjukt farligt!) och blev inställt. Då blev det en sväng om Sigtuna och jag anlände sedan till LA på tisdagen.

Väl i LA mötte jag upp med min vän Therese som jag nu reser runt med innan skolan börjar. Vi stannade i LA till och med torsdag, då vi tog nattbussen till Santa Cruz. Just nu befinner vi oss i mitt rum som jag ska hyra detta skolår; jag älskar det! Och mina två grannar som jag delar kök och badrum med är supertrevliga.

Här kommer lite bilder från vår semester i LA. CIMG5134CIMG5143CIMG5166 CIMG5168  Mötte upp med min gamla korridorsgranne Rebecca som är från LA. Hon bjöd oss på koreansk mat i Koreatown, gott!

//Nellie

Det här inlägget postades i Studentliv, Studera utomlands. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt