En liten julhälsning

Hallå i julstugorna.

Eller julen är ju faktiskt över om vi ska vara petiga. Men ändå, jag säger God fortsättning istället. Jag hoppas ni alla njuter av lite ledighet, oavsett om ni är studenter vid universitetet eller inte.

191

Härligt vinterväder på jullovet.

Min hjärna har stängt av sej, helt utan att jag behövde be den. Tyvärr får man inget riktigt jullov som student vid universitetet, höstterminen sträcker sej till halva januari (hur logiskt det nu är kan vi prata om en annan gång). Det finns ett arbete som borde skrivas och som ska lämnas in den 8 januari. Men jag har gett mej själv ett par dagars jullov ändå. Nånting säger mej att det nog tar slut imorgon och jag ska ta tag i arbetet igen.

Men till dess tar jag lite julgodis till och kryper upp i soffan och glömmer allt vad plugg
heter. Förresten, det kom ju till och med lite snö igår här i Småland där jag håller till. Helt fantastiskt om ni frågar mej, jag älskar det vita guldet. Idag är det redan lite mer blask än snö, men fortfarande vitt och fint.

Njut av ledigheten gott folk!

//Susanne

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt