Det ljuva studentlivet

Hej alla vänner! Hoppas solen skiner hemma hos er också, för det gör den definitivt i Lund!

Veckan som gått, från lördag-lördag har speglat studentlivet nästan på ett klyschigt sätt! Men sen tänkte jag efter: Det är så studentlivet är och varför man orkar lite tuffare studier emellanåt och varför det är så fantastiskt att vara student, I LUND.
GLASS
I lördags var det VALBORG eller som det kallas här “Den siste April” och för de flesta gick detta att fira då inga tentor stod i vägen! 25.000 personer i en park som hade det trevligt.  Vill ni veta mer detaljer kan ni läsa här !
Dagen efter blev det kanonväder och en glass på Lunds glasshak var ett måste, till tonerna till de duktiga studentsångarna som traditionsenligt sjöng in våren  Helgen som var är en av de bästa helgerna i Lund, även om nästan alla helger i Lund har sin charm!

VALBORG

Jag och en till studentambassadör faktiskt, Andres som ni säkert träffat på mässor!

Styrelsemöte

styrelsemöte!

Veckan som följde började med crossfit lite väl för tidigt då jag och en vän skrivit upp oss på något crossfit-bootcamp (Vi lärde känna varandra när vi började plugga och nu har vi både sprungit tough viking och kör crossfit-träningen!). Tänk vad man kan hitta för vänner i skolan, som lyfter fram saker man inte trodde man skulle göra! Det är fantastiskt!

Sedan har veckan speglats av skolan där jag spenderat väldigt mycket tid med min uppsatsgrupp likt många andra, där vi skriver så det brinner i knogarna. Vi ska nämligen lämna in vår C-uppsats den 30e maj för att sen TA EXAMEN!

Bortsett från plugget har jag suttit på möte då jag är styrelsemedlem i ett av MÅNGA utskott som finns i Lund för att sedan ta en paus mitt på dagen för att njuta av solen med andra kompisar. Sådär spontant.

Idag Lördag tog jag sovmorgon (kände att det behövdes BIG TIME) och ska sedan grilla med härliga vänner.

Imorgon ska jag plugga och skriva på uppsatsen med samlad energi och även laga matlådor så jag i alla fall slipper lägga tankekraft och energi på de i veckan!

Istället för att säga la dolce vita som ju brukar nämnas här och där, säger jag: La dolce vita di studenti- Det ljuva studentlivet. 

Trevlig solig helg- och blivande studenter i Lund: Välkomna till det ljuva studentlivet!

Det här inlägget postades i Grundläggande info, Ideellt engagemang, Ny i Lund, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt