Antagningsbesked och sånt

Hallå där!

Och nu mer kul från min utbytestermin i Leeds! Allt är för bra nu, men jag märker att det har blivit vardag eftersom alla dagar flyter ihop till en enda sörja. Jag har haft lite sömnproblem om ni undrar, så jag går mest runt i t-shirt och är trött. Och här i England gäller regeln att svara “bra” när någon frågar “läget?” ännu mer än hemma i Sverige, så det var skönt att få det sagt!

Det har inte hänt så väldigt mycket de senaste två veckorna då det har varit extremt mycket plugg men vänta ni bara, jag ska skriva ett superbra inlägg ändå. Det kan vara så att jag pluggat lite mer än nödvändigt men man vill ju ha bra betyg, något som tar mig någonstans. På tal om betyg, så hoppas jag att ni som sökt till Lunds universitet kom in på det ni ville. Och till er som inte blev antagna, det är bara att kämpa på och söka igen nu i vår. Och kom ihåg, att det bästa inte hänt än! Eftersom det var mer än två år sedan jag blev antagen har jag nästan glömt den härliga känslan av när trycket lättar från axlarna och man är ANTAGEN!

För er som blivit antagna, vill jag rekommendera att du ställer dig i AFB-kö innan den 14:e december så att du är med i ett lotteri och har chans att fixa bostad snabbt och enkelt! GÖR DET! Tryck bara på länken nedan och följ instruktionerna. Och istället för att oroa dig för boende kan du då tänka på allt kul du kan göra i studentlivet. Det finns hur mycket som helst men de tre vanligaste engagemangen är spex, kårer och nationer! Kom ihåg att alla studenter är självutnämnda experter på studentlivet och kommer berätta för dig vad som är bäst, men det finns nog ingen som har testat allt och faktiskt vet. Kom ihåg att du kan gå din egen väg och testa dig fram, det brukar bli bäst så.

AF Bostäder  

Förra helgen var jag i London och hälsade på en vän som jag bodde i samma korridor som i Lund. Tyvärr har jag ingen bild därifrån att dela med er, men jag lovar att jag var där! Man skäms ju nästan lite för att erkänna det, men jag gjorde ingen sightseeing under hela helgen. Och var inte utanför min kompis lägenhet så mycket under dagtid. Jag gick istället på diskotek och tog allting på lek, vilket var kul och superdyrt! Ni kanske tycker att jag är en idiot som inte gick och såg Big Ben eller liknande turistattraktioner. Men till mitt försvar så har jag faktiskt varit i London tidigare, så känn ingen sorg för mig Lund.

Istället för London var planen från början att jag skulle gå och se Leeds United spela i Championship, men var tvungen att ställa in och min kompis fick gå med någon annan.

Min kompis hade säkert jättekul när han tittade på matchen

Min kompis hade säkert jättekul när han tittade på matchen

Här är två av mina kompisar som sitter och dricker en öl. Trevligt!  Beklagar för att bilderna inte är så relevanta till texten, men jag lovar att det blir bättre nästa gång!

Snygga!

Snygga!

Tack för att du läste. Hejdå!

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt