Underbara studentliv 2.0

Hej!

Jag vet inte om det är för att jag blir äldre eller för att det händer så mycket nytt hela tiden men tiden går så otroligt snabbt. Två veckor rusar förbi och så var det dags att blogga igen! Är ju inte så konstigt att två veckor går snabbt dock, när snart fem år på universitet har gått förbi…

Jag började plugga direkt efter gymnasiet medan mina skoltrötta kompisar valde att jobba och resa istället. Det gick långa perioder mellan våra träffar men när vi träffades igen var jag lika exalterad som dem, över mitt “nya” liv. Mina kompisar brukade undra hur jag kunde vara så glad över att plugga och hur jag frivilligt valde att göra det. Jag brukade bara svara att det är så mycket annat till studentlivet än att bara plugga, att plugget bara är en liten del av det hela. Och sanningen är att dessa kompisar började plugga något år senare och älskar det minst lika mycket som jag.

Vad är det då som har fått mig att aldrig bli trött på att vara student, som gör att jag gärna skulle fortsätta lite till? Friheten man har som student. Precis som mina bloggkollegor Hamid, Hanne och Susanne redan har nämnt, så är man sin egen schemaläggare för man kan själv välja när man vill göra vad. Det är något som är väldigt speciellt för tiden man är student. Vill man ta en ledig dag så är det oftast möjligt och helt okej. Man får bara jobba ikapp en annan dag. Med denna friheten får man tiden och möjligheten till att göra en hel del annat också som förgyller livet mer än att plugga!

Här kommer lite bilder från en av mina senaste utforskningstur här i Perth.

14795909_10155345809362306_1835724175_o

Elizabeth Quay

Och så självklart lite fika på det!

Och så självklart lite fika på det!

Även detta blogginlägg blev det ett väldigt tjat om det underbara med att vara student. Men sanningen är att det helt enkelt är underbar tid av ens liv som man borde njuta av. Livet kommer aldrig vara så bekymmersfritt igen.

/Ariana

 

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt